Omistlig intervju med Robert Crumb

2013 av Litterära händelser

robert-crumb-interview-portraitRobert Crumb räknas allmänt som ett av serievärdens största namn. Här kommer dagens intervjutips. Garth Cartwright på redbullmusicacademy.com berättar om sitt möte med Crumb i Crumbs medeltida chateau någonstans i västra Frankrike.

De gör bland annat en djupdykning i Crumbs gigantiska 78-varvs arkiv. Läs mer på: http://www.redbullmusicacademy.com/magazine/robert-crumb-interview

Bakhåll har gett ut Gay Life in Dikanka – Robert Crumb’s Old Time Favorites. Crumb fick välja fritt ur sin berömda skivsamling och sammanställa en unik cd åt Bakhåll och illustrera den exklusiva pappförpackningen med sina teckningar. En parad av lycklig musik från grammofonens guldålder!  Pris 135:- (cd), se www.bakhall.com. Välj Robert Crumb i vänsterspalten.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

%d bloggare gillar detta: