Willy Vlautins Motellivet nu som film!

2013 av Litterära händelser

motellifeÄntligen går The Motel Life upp på amerikanska biografer och sedan väntar världslansering. Filmen bygger på Willy Vlautins bok med samma namn. Förra året testvisades filmen på filmfestvalen i Rom och fick fyra utmärkelser, bl a publikens pris för bästa film. Premiär i USA 8 november 2013, i rollerna Emile Hirsh, Stephen Dorff, Dakota Fanning, Kris Kristofferson m fl.

Missa inte boken som finns på svenska. Två bröder – Frank och Jerry Lee Flannigan – försöker göra det bästa av en till synes hopplös situation på samhällets absoluta botten. Det verkar till att börja med som om allting går dem emot, men hoppet är dess bättre det sista som överger människan… Motellivet har blivit en oerhört varm och livsnära berättelse, hoppfull och kärleksfull mitt i den bedrövliga misär den skildrar. ”En blivande klassiker” enligt flera kritiker, som redan jämför Willy Vlautin med John Steinbeck, Raymond Carver, Ernest Hemingway och andra storheter.

Läs mer om filmen på:

http://blogs.indiewire.com/theplaylist/exclusive-the-motel-life-starring-emile-hirsch-stephen-dorff-dakota-fanning-hits-theaters-in-november-20130905

%d bloggare gillar detta: