Ny Robert Wall-bok!

2013 av Litterära händelser

osynligeBNu har Dekius Lacks sjunde bok om polisinspektör Robert Wall kommit.  Lacks beslutsamma boksvit kan nog inte liknas vid något annat som skrivits om den svenska poliskåren. Robert Wall är nämligen en mycket udda figur, han är överfull av personliga komplikationer som borde göra honom automatiskt diskvalificerad för polisyrket. Men kanske är det just precis det som gör böckerna så verkliga – med en ironisk touch – och spännande – på ett galet sätt!

I den nya boken Den osynlige polisen får Wall ett uppdrag i Afghanistan. Han har som alltid en förmåga att ställa till det för sig och redan på första sidan har hunnit bli kidnappad av terrorister och sedan blir det i vanliga ordning bara värre. Men det är som Walls chef säger om sin favoritpolis. ”Wall är en mästare på att ställa till det för sig, men en Houdini på att ta sig ur varje svår situation.”

Det går att provläsa boken här: http://www.provlas.se/den-osynlige-polisen/

Köp boken på t ex Adlibris eller Bokus.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

%d bloggare gillar detta: