Ny bok av Yoko Ono

2014 av Litterära händelser

OR Book Going RougeSom tidigare meddelats har Yoko Ono just kommit ut med en ny bok. Nu visar det sig att Acorn  (på svenska Ekollon) även finns i engelskspråkig bibliofilutgåva. 285 ex signerade av Yoko.

Så här presenteras specialutgåvan:

In addition to the paperback edition, OR Books is publishing a collector’s edition of Acorn, bound in cloth, boxed, and signed by the author in a numbered edition of 285 copies. A portion of the proceeds from this book will be donated to the advocacy organization Autism Speaks.

Collector’s edition: $280/£185

Se http://www.orbooks.com/catalog/acorn/

Presentation av den svenska utgåvan:

Med sin nya bok Ekollon fortsätter Yoko Ono de konceptuella instruktioner som hon inledde med den numera legendariska boken Grapefruit. Boken Ekollon är överrumplande och oförutsägbar – och samtidigt profilerad, sträv, egensinnig, tydligt präglad av en formande konstnärspersonlighet, av Yoko Ono, denna mångfacetterade österländska–västerländska kvinna, ikon, nutidsmetafor, som alla känner till men få vet särskilt mycket om. Översättning Peter Glas.

Boken finns att köpa t ex på Adlibris och Bokus.

%d bloggare gillar detta: